Hopppppp

Ne nu så jag en spindel i Erkas öra! det va lite läskigt faktiskt... men det är väl normalt antar jag, veti nte om han gillar spindlar i öron... men men NU är jag lite kissig, ska kissa hehehehehehhehehe
P.S. nu drar ööörk

Det är inte Ella Bohm vi bloggar om!

nää precis inte du ella, tyvärr göööööööööööööööööllet
P.S. Micke träffa Ella Bohm i helgen!!

Ella B. my love!

Ella du är skatten i mitt liv, har aldrig sett någon vackrare person än dig! skulle ge allt för att få dela halva mitt liv med dig!! You are mitt everything honey boney! love yaaa
P.S. Ella är cool!
P.S.P.S. men micke e coolast

Movie lovers

här e 2 filemr........
hejdå
P.S. Det är ABSOLUT inte vi i filmerna

Best dance ever!!!


Cruisin


Ella <3

Jag måste bara berätta en sak innan jag går & lägger mig, det var en tjej som addade min msn idag och skrev;

Du känner inte mig, jag tycker om dig blogg väldigt mycket, vill bara säga att jag tycker att du är vädligt duktig på att skiva :)

Jag är helt rörd. Fyfan vad sött. du är så jävla söt när du skriver såna saker till mig, du förstår nog inte så glad jag blir. Tusen kramar & pussar till dig!
/micke
P.S. Allan har ingenting med det här att göra

Bergstopp

Nu är det såhär, Jag o Mike har funnit att bloggandet har satt sig djupt i våra själar, och att det har blivit en stor del av vårat liv. Vi kommer att skriva minst 150000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 inlägg per timma, om vi hinner kan bli lite små tight. Men vi gör så gott vi kan, har ju blivit sponsrade av dasida så vi tjänar rätt bra faktiskt!
tack för oss, knyt loss
P.S. Micke älskar absolut inte Ella
P.S.P.S. Allan ville vara med i P.S.

Fisk

Jag häar ätit fisk nyss, va jävligt gott. det var torskblock med remoulad sås och mackor på hög, ca 2.5 meter lång. det va riiktigt gott så nu är we very mätta and belåtna!!!! och kåta hehehe
aja hare bra ida tralala
P.S. Det var itne torskblock utan gäddkött.
P.S.P.S det var itne gott.
P.S.P.S.P.S Inget P.S. stämmer

ner på dans golvet min vän

dom sa så i en låt precis
tjenispenisjanbanan
P.S. låten var inte bra.....

Car cruisin

Ja o allan tjacka en burgare men mike tog en kebabab! sen fick dom köttgädd o det va smarrigt som faaeen:) alltså the JVHK gaaaang!! fo shizzle my nizzle and allan took som extra salt on the frizzle and i looked on a schnitzle!
sen brumma vi ferrari i 189.4 km/s till Brunn, o där fanns det en jävla massa brunnar! helt galet mycke!! sen fjöla micke på en parkeringsplats framför massa småglin som åkte pulka ner för en backe med snö på. dom blev rädda o hoppa 15 gånger sen sprang dom hem med pulkan i bakfickan. hehehehhe det va kuuuuuuuul!
aja nu vet ni, kul va??
hare dåligt!
P.S. om ni vill ha gäddkött, ring till 1-800 JVHK gäddkött! det e najs priset är 5 miljarder för mm(upphöjt)2, rätt billigt alllltsåååå

Hitta en knapp

Micke gjorde precs den stora upptäckten att man kan trycka på våra namn så kommer man till bloggen! men det är ju ganska onödigt imed att man redan är inne i bloggen, men det va coolt
seee yaaaa
P.S. allan luktar curry


SHIIIT

jag e med allan!!!! det visste jag itne...
hejdå
P.S. allan e här

SAKNAR!!!!

nu ere ju så att en RIKTIGT nära vän(alltså inte nära till kroppen)(men nära som kompis)(asså itne nära men nära)(hej) har åkt iväg! denna Guest of Honor har tagit planet till en viss Destination unknown. men hon eller han elelr det kommer tillbaks på obestämd tid,  vi kan tyvärr inte ge nåra ledtrådar på vem det är vi SAKnar. men nu vet ni att vi saknar nån hehehe.
hejdåååå
P.S. En ledtråd på den vi saknar, fortsätt läsa våran blogg så får ni reda på vem vi saknar!


Snabel

Har precis varit ute med min dinosaurie vasse. tydligen så gillar han gäddkött så han fick ett kilo. Han har sparat det i sin ryggsäck. Vi gick till Jokkmokk en snabbis o hälsa på min kompis Frej. han va cool. sen gick vi hem
TJJJAAAA DÅÅ
P.S. vi drack lite Jokkmokk i Jokkmokk. Vi tog med hos lite Jokkmokk från Jokkmokk hem också. Den godaste Jokkmokken från Jokkmokk är ju ändå Jokkmokk vilda bär. den e vild i munnen!! Jokkmokk tack.

Inte här

tjena fulket
sitter inte här vid datan, är inte hemma ens. Ja o micke sitter ute i skogen o matar fiskarna med gäddkött o skådar lite fåglar. väldigt fina! micke fångade precis en fågel i sin mun, det va lite coolt. Den liksom FLÖG in i munnen, o micke ba WOOOOOH! men han kunde ju inte säga så för att fågeln var i munnen, men jag tyckte han sa så!
sen gick vi hem.
P.S. Micke har ltie fågelfjädrar i munnen, passar ju till påsk.

Söndag morron

Asså jag fick ont i min tå, så jag åt en fisk.

Vi vakna upp utanför huset o hoppa högt.
sen gick vi in i mickes rum och käka choklad.
sen föreslog allan att vi skulle dra ner o ta en hastig fiskrunda. Snabbt o hastigt fick micke upp legend GAMMELgäddan på 128 kg. den va lite stor. så nu kan vi leva på gäddkött i 15 år, men vi giller inte fisk så vi ska mata fiskarna med det.
peaaace oout
P.S fåglarna kanske får lite gäddkött också:)

ÄÄÄNTLIGEN!!!

NU HAR VI ÄNLIGEN SKAFFAT BLOGG WOOHOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! nu kan ni läsa vad vi göra på dagarna. vet att ni vill veta, det är ju så interesting!

RSS 2.0