Gud för en dag..... japp


Idag fick Mike äran att bli gud. Alla ska dyrka honom och ge honom minst 15 st torskblock block!

Im on a fisk wing

Yeah thats what i say playboy! ey playboy!! playbooooooy! whatever here comes a poem from the heart<3

If i get caught while im doing what i do, please, don't come visit me or i'll do it to you to. The reason why i do these things is that i like my spring flings, in the winter. I walk down the stairs to the top floor, and there i find a big pink door, i dont know what its used for, but im gonna open it and find out more. I enter a really wierd place, and have no idea what im about to face. Apparentley there was a black and blue tricycle in here, i didn't know, and so i couldn't really care. As i walked in the room, i felt a breeze. I quickly spun around and shouted FREEZE! What i saw was a this tricycle dude, and i said, i just ain't in the mood. He said come on! So i took a dump on his phone! and now you know what it is that i do, i poo om peoples phone, so get away, or ill do yours to!

/ mike

Dags för dagens gud idag today right now !

Didi Är todays G.O.D

Didi blev upptäckt av våra dagens gud spanare hon smög tydligen runt på spybar Med falsk leg.
VI Hyllar Didi genom att fixa ett nytt åt henne denna gång är hon 903 år!

Tjej Parfym

HEJ!

Idag vaknade jag av ett högt skrik från mitt badrum som ligger i min femte korridor till höger, 21a dörrer till vänster. Jag satte mig upp snabbt som en iller! jag sprang till mitt badrum som tog ungefär 15 timmar, så på vägen stannade jag i en av mina onboard restuarants och köpte en 16 rätters middag. det var gott. MEN ÅTER TILL HISTORIAN! jag sprang o sprang o sprang, o gick när jag blev trött, sen sprang jag. När jag äntligen kom fram så märkte jag att det var min kompis dotter som hade varit inlåst där i 15 veckor. dörren hade gått i baklås o den är gjort av guld (såklart... jag e ju inte fattig.) o det går inte att sparka igenom den. Jag öppnade dörren, och såg att hon behövde ta en dusch. så jag sa: "ta en dusch!!" så hon tog en dusch! medans hon tog en dusch så stog jag o funderade på varför hon inte har skrikit innan...... BUU!
När hon kom ut ur sin dusch så fråga jag varför hon itne skrikit innan, då sa hon: " Jag hade krypit ner i en underjordisk gång under toan som gick ner till en stor pool, och där låg david hasselhoff o bada naken! så jag gömde mig bakom en palm och tittade på han. Jag upptäckte senare att det var ULRIKA PALM som bara stog där o lekte palm! jag blev förvånad, och sprang därifrån och gömde mig bakom en stor tjock växt som heter Thorner blomma. sen till min förskräckelse så märkte jag att det var KICKI THORNÉR som stog där!!! lääskigt... så då gick jag upp hit igen o skrek. hej

P.S. Det här inlägget sög.

/ mike

HHHHHEEEEEEEEEEEEJ!

Visste Ni alla miljoner som läser våran blogg att vi har typ 15 , 2 miljoner fler läsare än blondinbella, inte för att vara taskig mot henne o så men hon suger. Iaf vi tänkte fira detta med att inte fira att vi har fler läsare än blondinbella för vi tänkte bara play it cool. Iaf för alla sponsor pengar vi får från sadida och ekin så har jag iaf tänkt köpa finlandsbåten, Den är ju perfekt lagom stor fina färger inbyggda husdjur som flyger efter båten även kallade fiskmåsar. Då slipper micke sin flera m långa alergi mot fiskar genom att fiskmåsarna äter upp dom:) vi kan även fickparkera på grisslinge med finlandsbåten för ingen tycker om den stranden. Vi kan stanna i strömma o köpa glass med våran båt vi kan tillome köra vattenskoter bredvid våran båt. vi kan göra en låt som heter våran båt den e våt. Vi kan även bjuda in martin timell till våran båt så han kan bygga ut båten lite till sommarn då den är för liten för alla sommargäster som kommer till grisslinge o vill bada. Jag tycker att d skulle vara as kul att ha finlandsbåten stående i mitt båtgarage ska tillome fråga mina utterkompisar stig o göran om dom kan bygga klart båtgaraget snart? MEN IAF Thats how everythings working out right now. vi kan tillome bjuda in blondinbella på våran båt så hon kan skriva i sin blogg att den bloggen vi skriver har en egen finlandsbåt då kommer alla hennes 3½ läsar vilja läsa våran blogg ist. Vi vill inte ha dom där 3 läsarna men kurt halvmäniskan han som bara har benen kvar han skulle kunna vara en ny kommenterare i vår blogg vi tycker om dig kurt snälla kom tillbaka!!!

P.s kurt blev lite sur o lämna vårat headquarters pga att vi spela ett litet spratt på honom en gång i tiden
vi söp han under bordet o fälde ett träd på hans överkropp o sen lät vi ngra bävrar gräva ner honom långt ner i stilla havet i en mega stor cola burk. Det vi inte visste var att kurt var en exemplarisk burköppnare och hade jobbat som det en gång i tiden när han hade brutit båda armarna. Men iaf kurt tog sig ur burken och sa att han var besviken på oss att vi supit honom under bordet för han va tydligen nykterist och lämnade därför vårat företag:D

ps var ett bra långt ps
aja orkar inte skriva så långt inlägg idag så heJ ÅDÅ

IN the night of the shadow and in the sun of the light

Yeppp det är så här att jag är kär i pär men han lär inte va där jag är. Så jag sket i det, och ISTÄLLET så åkte jag till uppsala och försökte leta upp sala. Hittade sala tillslut så drog dit med flit och köpte lite sprit. jag kluunka spriten o sen tog jag en taxi till göteborg, och där köpte jag en tandemcykel för 15.15 kr. Den va jätte fin! Blå med rosa sadel, och lila styre, sjuuuuuuukt vacker! Sen cyklade jag upp och ner hela vägen till flen och när jag kom fram så såg jag en koisk där det stog "koisk" på. jag tänkte "hmmmmmm, undra om det där är en koisk?" så jag gick fram o fråga, och tro det eller ej men, DET VAR EN KOISK!!!!! så jag köpte en korv, direktimporterad från shell ! very nice! sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....... thx på forehand and i want to eat some piiiiiEEEEEEeeeeee!

P.S. Jag har en blå fågel på huvet och en röd fisk i munnen.....

/ mike

Vi tar ett stopp i serien för ett inlägg av dagens gud:)

Moleman :D

Dagens gud är moleman han e som klippt o skuren för dagens gud Vi hyllar honom med en stor parad inne på odenplan idag kom dit!

Episode 1 Chapter 2


Efter vi förstog att vi hade bättre saker för oss, så åkte vi och träffa en professor med namn Dr. longthong i japan. Han bodde i en hydda ute i skogen med rosa grisar. Han exprimentare med svarta kottar och runda fyrkanter, och han va den som kunde förstå sig på det svarta hålet bäst. Han förklarade för oss att vi måste hitta en lista med igredienser.... så vi gick.

MIke and al the story season 1 chapter 1


En dag när micke o al skulle gå o fiska hela dan då vare ngn som fiskat i vattnet o dragit upp alla fiskar förutom en röd fisk. Det var tecken på att ett svart hål hade öppnats i norge. Pgrund av det så hade alla fiskar blivit röda o alla fåglar blå förutom två dom klara sig ändå. Micke o allan bestämde sig för att undersöka saken genom att fiska både på land och i vattnet. Men dom kom inte fram till något viktigt förutom att dom var hungriga och hade bättre saker för sig......

Mike and Al, THE StorY


DAGENS GUD

Johnny bravo the coolest man alive

Dagens God!


RSS 2.0