DAGENS OUTFIT !

Vi börjar från top till tå! :D Min Fina tröjja köpt i paris! Pris: 1300000

Fin tröjja

Mina fina brallor köpte jag på finlandsbåten!!  Pris: 14000
fina byxor

Fina kalsonger! hitta jag utanför mitt hus!  pris: gratis
fina
O mina sist men ändå minst mina strumpor läckra som fan köpte jag av en snubbe på stan ! Pris : en flaska tysk import!!
FINA

//al


Dagens Gud


Creds to Edds for att ställa upp som fotomodell.

JOBBIG DAAAWG!!

Hej allihopa:)

Asså idag har varit så jobbig! Det är såhär, att jag tappade min sko när jag skulle gå av bussen till skolan, men märkte det inte förs jag råkade stoppa ner foten i en toalett. Jag märkte att det blev jäätte blött, och såg att jag bara hade en sko! så då tänkte jag: Jag har bara en sko!! vart är den andra?? så jag började ju så klart leta! Jag sprang runt hela skolan som en snabb liten stor pygmé. Tyvärr så hittade jag den aldrig, och jag blev helt förkrossad.. Var jätte ledsen resten av dagen, och när jag skulle gå hem fick jag till och med käka choklad för att bli glad. Men när jag gick på bussen hem så kände jag att jag hade nåt på foten, så då visade det sig att det var samma buss som jag tappade den i! Och jag lyckades kliva rakt in i skon! då blev jag jätte glad! Sen kom jag hem, satte mig i en lerhög, käka en macka, klippte lite buskar, och sen mjölka jag en fisk:) det var min dag, hur har din varit? :)

/mike


Oseriöst inlägg!

HEj allihopa idag vaknade jag av att solen sken in genom mitt fönster underbart eller hur? Det gjorde så att mitt humör var på topp iaf!!!. Idag ska jag till min skola på matteprov hoppas det går bra!!! förra gick skit dålig för hade ett fel på mitt prov så det måste ha varit lärarn som rättade fel. Efter det ska jag iväg o ta en fika med micke åååå vad jag längtar att få träffa honom var evigheter sen sist och då ska jag passa på att beställa en chai-latè mmm va mysigt!!!:D.
Efter det ska jag hem till min flickvän o dricka tea o mysa under en filt i detta kalla höstväder!! det är min dag hoppas ni får det bra!!



/al

SERIöst INlägg

HEJ! idag så vaknade jag vid ungefär 12:34.  Jag gick upp o sen så fixa jag håret i cirka 1 timma. Va ganska kul faktiskt, det hände nåt som inte brukar hända haha! Det var nämligen så att när jag stog där framför spegeln bakom huset i min trädkoja som inte finns så såg jag att det var en liten blå fågel som satt bakom mig. jag sa hej hur mår du din gnu? och fågeln svara: jag mår bra idaa, jur mår du själv? jag svara jag mår fiiiiiiiiiiiiiint. sen så när jag va klar med håret o min seriösa konversation med fågeln så märkte jag att allan inte hade knackat på min dörr ännu. han skulle ha varit här för 15 min sen.... så jag ringde han o fråga vart han vr. då visade det sig att han va i småland!! hans hund hade visst sprungit hemifrån, ganska långt....? men men, han sprang hit när ja ringde så han kom efter 20 min. Sen så åt fi torskblock, sen gick jag till nån o sa hej sen somna jag i en gren. HEJDÅ

/mike

Al & Mike - Lemontree


Shellkorv


Hudkramp i undertån

hej idag vaknade jag av att jag har kramp i huden under min under tå under foten.

/mike

Dagens Outfit


Idag blev det mina nya suupersköna armani jeans! väldigt snygga tycker jag, och är en klass för sig med dom snygga ränderna :) det känns som att gå runt i en stor hög med smör, hur skönt som helst ! Till byxorna blev det min hemmastickade tröja. Också jätte härlig att ha på sig, speciellt när det är lite kyligt om näsan på vintern, haha!
På bilden är det en kompis hunds kompis kompis valps pappa som har den på sig :) Den är mycket snyggare när jag har den på mig, lovar ;) Men så ser min outfit ut idag! Köpte jeansen som sagt hos armani (15 000 kr) och tröja gjorda jag själv! (materialet kostade ungefär 515kr).
Rekommenderar starkt dessa kläder nu när hösten smyyyger sig på! ;)

/mike

RSS 2.0